Ático extra espacioso con vistas al mar en Santa Eulalia
Price: € 975,000.00
See More 29 Views
Características de la propiedad
  • Swimming Pool
  • Garden
  • Parking
  • Terrace
  • Sea Views
  • Air Conditioning
  • Mountain Views
  • Fully Furnished

Ático extra espacioso con vistas al mar en Santa Eulalia

Situado en el corazón de Santa Eulalia, este ático ofrece impresionantes vistas al mar de 180 grados desde todas las terrazas. Con mucha luz natural, una distribución espaciosa y techos altos, esta propiedad tiene el potencial de transformarse en un lujoso ático de alta gama.

La comodidad es primordial, con un ascensor para facilitar el acceso y una entrada de nueva construcción. Se presenta una gran oportunidad con la compra de un apartamento independiente de un dormitorio y un baño en el mismo nivel. Esta opción única hace posible poseer tanto el sexto como el séptimo piso, ofreciendo aún más espacio y flexibilidad. Para obtener información detallada sobre las opciones y precios, por favor contáctenos.

Het penthouse heeft dakramen die automatisch opengaan en de woonruimtes overspoelen met natuurlijk licht. De airconditioning zorgt voor comfort op warme dagen en de pre-installaties voor centrale verwarming met pomp- en radiatoraansluitingen zorgen voor een gezellige sfeer in de koudere maanden.

Dit penthouse is gelegen in de charmante omgeving van Santa Eulalia en ligt op een toplocatie in een van de populairste steden van Ibiza. Santa Eulalia staat bekend om zijn levendige sfeer, pittoreske boulevard en een overvloed aan voorzieningen, van winkels tot restaurants.

Met een totale bebouwde oppervlakte van 200 m² biedt dit penthouse voldoende ruimte om een luxe woonomgeving op maat te creëren. Dankzij de mogelijkheden voor renovatiewerkzaamheden kunt u dit pand omtoveren tot een hoogwaardig meesterwerk dat uw unieke visie weerspiegelt.

Grijp de kans om dit ruime penthouse te bezitten met een ongeëvenaard uitzicht op zee en grenzeloze mogelijkheden. De centrale ligging, lifttoegang en de mogelijkheid om een extra appartement te kopen maken dit pand tot een werkelijk opmerkelijke investering. Neem nu contact met ons op om de mogelijkheden en prijzen te verkennen. Ontdek de hoogtepunten van het luxe leven in Santa Eulalia, Ibiza.