Villa de lujo con zes slaapkamers en Cala Salada con fantásticas vistas al mar y zonsondergang
Price: € 3,300,000.00
See More 17 Views
Características de la propiedad
  • Swimming Pool
  • Garden
  • Parking
  • Terrace
  • Sea Views
  • Air Conditioning
  • Sunset Views
  • Fully Furnished
  • Inside: 500 m²

Villa de lujo con zes slaapkamers en Cala Salada con fantásticas vistas al mar y zonsondergang

Geniet van the toppunt van luxe met this boeiende villa met zes slaapkamers, gelegen in de geurige dennenheuvels van Cala Salada, Ibiza. Dompel uzelf vanuit het uitkijkpunt van dit betoverende pand onder in het adembenemende uitzicht op zee, wees getuige van adembenemende zonsondergangen en aanschouw de allure van Espiartar, Conejero en Ses Illes Blede.

Utilice un aparato de aire acondicionado interior, un aparato gastronómico equipado con aparatos Bosch, un calentador de gas de 5 pozos, un calentador de agua, un calentador de agua y un magnetrón. Esta villa construida se adapta a sus slaapkamers y zeven badkamers, waarvan vijf met een eigen badkamer, elk voorzien van een prachtig uitzicht op zee en privéterrassen. Cajas de almacenamiento de lujo en elke kamer combinan elegancia con funcionalidad y están voldoende opbergruimte.

Als aanvulling op de hoofdvilla biedt un appartement aparte met airconditioning de ideale accomodatie voor bezoekende werknemers of gasten.

Het buitenparadijs is een paradijs met een uniek zoetwater-overloopzwembad van 10×9 meter, dat naadloos over een natuurstenen muur overloopt naar een tweede kinderzwembad van 10×3 meter. Beide zwembaden zijn verlicht met schijnwerpers en bieden een rustige chromotherapie-ervaring. Omarm de rust op de 300 vierkante meter grote ipi iroko hardhouten terrassen rondom de zwembaden en de jacuzzi.

De buitenruimte is ontworpen voor ultieme ontspanning en entertainment, met een bar bij het zwembad, een jacuzzi met chromotherapie-hydromassage, een fitnessruimte, een tennisbaan, een tafeltennistafel, een badmintonveld, een basketbalveld, een buitentoilet/-douche, een Thaise pergola en een ruime banketpergola.

Voor extra gemak en veiligheid biedt de villa twee aparte elektrische, op afstand bedienbare ingangen naar de parkeerplaats, die plaats bieden aan maximaal 12 auto’s. Een geavanceerd beveiligingssysteem met camera’s zorgt voor de veiligheid van het pand en zijn bewoners.

Moderne voorzieningen zijn onder meer supersnelle glasvezel-WiFi, telefoonconnectiviteit en gemakkelijke toegang tot supermarkten zoals Lidl en Mercadona, gelegen binnen drie kilometer in het charmante stadje San Antonio.

Deze luxe villa beslaat 1500 vierkante meter grond en 500 vierkante meter binnenruimte en combineert naadloos elegantie, comfort en de betoverende natuurlijke schoonheid van Cala Salada. Dompel jezelf onder in de ongeëvenaarde pracht en rust van het leven op Ibiza op zijn best. Elk detail van dit buitengewone pand is zorgvuldig ontworpen om een ongeëvenaarde woonervaring te bieden